Søndag den 25. oktober 2015 afholder Middelfart Gastronomiske Idrætsforening - i daglig tale kaldet MGI - et gastronomisk arrangement på Holms Restaurant i Middelfart.

Arrangementet er et samarbejde mellem Team Rynkeby cykelrytter Rene Bech Andersen og Middelfart Gastronomiske Idrætsforening, hvorfor overskuddet fra arrangementet ubeskåret går til Børnecancerfonden.

Restauratør John Kistvad, Holms Restaurant har velvilligt stillet sine restaurationslokaler til rådighed for MGI's medlemmer, der på denne på dag skal servere en dejlig 6 retters menu bestående af råvarer fra en række af vore helt fantastiske lokale specialister.

Der er i øjeblikket lavet aftale med følgende lokale leverandører:

Strib Fisk
Slagtermester Lund
Ostergaard Ost
Kring Chokolade
Vin og Vin

Alle disse leverandører bakker op om vores arrangement.

Til at hjælpe os med frembringelsen af denne fantastiske menu, har vores lokale chefkok Marlene Lærke Larsen meldt sig på banen i en god sags tjeneste.

Marlene er ikke bange for klassiske opskrifter og gedigent håndværk, men Marlene leger også med tingene og kalder det, de vi skal lave for mormormad med et twist, også anretter hun tingene lidt fiksere, end mange af os er vant til.


Underholdningen vil være de 2 sangerinder Lonnie Kjer og Louise begge akkompagneret af Søren Lundsfryd der begge bakker op den gode sag.


På aftenen vil der også blive bort aktioneret malerier udfør af danske og udenlandske kunstnere der gæstede Middelfart i forbindelse med afholdelse af 80'er arrangementet i Lilebæltshallen tilbage i februar måned. Beløbet fra aktionen går ligeledes ubeskåret til Børnecancerfonden.

Der er tale om et arrangement hvor vi kun sælger 30-35 billetter til en endnu ikke helt fastsat pris på mellem kr. 700,- 900,- inklusive vine.

Arrangementet vil blive annonceret i Melfar Posten ligesom vi regner med en del avis omtale i forbindelse med arrangementet.

Billetterne vil blive sat til salg på Melfar Postens kontor, Havnegade i Middelfart.


Menuen kan du se på følgende link: https://www.mgi.dk/team-rynkeby/menu.

Kunne du tænke dig at blive sponsor til denne fantastiske aften eller kender du nogle der gerne vil, kan du rette henvendelse til vores formand:

Jan Aage Jensen

Fænøsund Park 13, 1.tv
5500  Middelfart

+45 4015 9694

jaj@sam-int.com